Thursday, January 24, 2013

En presentation av mina fyrbenta hyresgäster :

Kukkudrillas Thalia - vår grand old lady ! Fyller 13 år i vår och fortfarande i toppenkondition.

Kukkudrillas Tutankamon  "Tjabo" - gentlemannen i gänget ! Europa Premier som fyller 12 i november.

Svartträskets Ivysaur  " Skorpan", rund och gooo, mattes kelgris ! Helt underbar liten knäkatt som aldrig är långt borta från matte. Jättestort tack till Martina att vi fick äran att ta hand om Skorpan.

Kukkudrillas Bonanza  "Smurfan" blir 10 år i november, mamma till Häxan med flera. Kelig och matglad dam som trivs med alla katter och Matte !

Kukkudrillas Lady Calippo " Clippan", blir 7 år i november, våran lilla doldis som kommer när det passar henne och när det är godis på gång !

Sunnygirls Claes blir 6 år nu i februari, stur mysgubbe med jättepäls ! Pappa till bl a Häxan och numera lekfarbror till barnbarnet Smokey och lilla  Nova. Ligger i mattes säng varje natt och myser med Skorpan. Massor me tack  till Britt på Sunnygirls för min underbara krambjörn !

Kukkudrillas Aradia  "Häxan", blir 4 år i mars, mamma till Smokey och numera fostermamma till Nova ! Hittar man inte Häxan så vet man att Häxan och Nova  ligger och myser i någon bur ! Man hör spinnandet !!

Kukkudrillas Smokey Singel blir 2 år i juli, kallas för Smockan, Singel, Svarten mm Vår jättebebis som väger mer  änn 7  kg !! Är premier och på väg till nästa nivå !  Busar och leker med Nova och gillar att åka med på min rullator när jag kommer hem på em.

Hagabackens Labille- Guiard  " Nova", nyss 4 månader ! Våran underbara lilla stjärna som flyttade in på Lucia 13/12 !  Saknar stoppknapp och  respekt för de äldre har hon inte alls ! Älskar att jaga de andra och busar ofta med Smokey. Har varit på sin första utställning och fick väldans mycket  beröm !


No comments: